Het bedrijf voor vleesverwerkend personeel
Het bedrijf in vleesverwerkend personeel

Werkgever

Wouters Vleesverwerking is al jaren een begrip in de vleesverwerkende industrie op het gebied van flexibele oplossingen voor personeel. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van vakbekwaam personeel in de vleesverwerkende industrie. Wij streven naar een zo optimaal mogelijk contact met onze opdrachtgevers.

Kort na uw telefonische of schriftelijke aanmelding nemen wij contact met u op voor een bezoek aan u en uw bedrijf. Hier bespreken we de aanwezige behoefte of risico die u opgelost wilt hebben, de verwachte tijdsduur van de vervanging en de daaraan verbonden prijsstelling.

Na dit gesprek zijn wij in staat de juiste man/vrouw voor de functie en de aard van uw bedrijf te zoeken. Omdat wij onze medewerkers door en door kennen, garanderen wij dat u wat dit betreft zeer tevreden zult zijn. Immers, ontevreden klanten schaden onze reputatie en dat is het laatste wat we willen.
Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel, waarvan een deel afkomstig is uit Oost-Europese landen. Wij beschikken over een groot bestand met vakkundige kanters, vliezers en varkens- en runderuitbeners, evenals vakkundige varkens- en runderslachters. Deze medewerkers worden eigenlijk niet op tijdelijke basis geleverd, maar zijn voor langere tijd aan onze klant verbonden.

Wij leiden ons personeel intern op en begeleiden hen op de werkvloer. Wij en onze medewerkers zijn inzetbaar in het varkensvlees segment, rundvlees segment en het kalfsvlees segment. Of het nu gaat om rundvlees -varkensvlees of kalfsvlees verwerkers, bij Wouters Vleesverwerking B.V. bent u aan het juiste adres.